Rammelende teksten en spelfouten kosten geld. Niet direct en vaak niet in cijfers aantoonbaar, maar uiteindelijk vast en zeker. Een potentiële klant die terechtkomt op een website met spelfouten en kromme zinnen, kan zich afvragen hoe zorgvuldig het betreffende bedrijf op andere vlakken is. Een reclametekst die niet loopt, overtuigt niet. En een slecht geschreven sollicitatiebrief belandt al gauw op de Nee-stapel. Met een verzorgde tekst die prettig leest, bereik je meer.

Laat die tekst waaraan je zo veel tijd hebt besteed dus nog even nalezen door een professional. Een storende fout kan het hele effect tenietdoen en dat is zonde van al je inspanningen. Of ben je wel tevreden over de inhoud, maar ‘leest het gewoon niet lekker’? Ook dan kan de frisse blik van een professional uitkomst bieden.

Correctie is mogelijk op verschillende niveaus. Van een laatste controle op spel- en grammaticafouten, tot aanpassing van de hele tekst (bondiger, vlotter, aansprekender, informeler of juist formeler).

Neem gerust contact op, dan kunnen we vrijblijvend overleggen wat ik voor je kan betekenen.